Welkom bij Zo aan Huis

De keuze voor een opvangvorm is heel persoonlijk en hangt af van vele factoren. Kiest u voor Zo aan Huis, dan krijgt u de kwaliteit van kinderopvang aan huis.

De Nanny service van Zo aan Huis, zorgt bij u thuis voor uw kind(eren) op tijden die volledig op uw wensen en gezinssituatie zijn afgestemd. Uw kind wordt dus in de eigen vertrouwde omgeving opgevangen.

In West-Brabant en Tholen bieden wij Zo aan Huis Gastouderopvang. Zo aan Huis levert de kwaliteit van een kinderopvang bij een gastouder thuis. Een Zo Gastouder zorgt in de huiselijke sfeer voor uw kind op tijden die volledig op uw wensen zijn afgestemd. Zo krijgt u maximale flexibiliteit in het invullen van uw opvangwensen.
Login Gastouders

Nanny service

Opvang van uw kind(eren) in de
eigen vertrouwde omgeving.

Lees meer

Gastouderopvang

Opvang van uw kind(eren) in de huiselijke sfeer
bij een Zo gastouder.

Lees meer

Zo Kinderopvang

Zo heeft als missie ouders te helpen bij het combineren van werk en gezin. Naast zorg voor en ontwikkelingsstimulering van kinderen, biedt Zo Kinderopvang extra diensten. Zo aan Huis is een onderdeel van Zo Kinderopvang. Zo Kinderopvang verzorgt al meer dan twintig jaar dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, peuterspeelzalen en naschoolse, buitenschoolse, voorschoolse en tussenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Bekijk de website van Zo Kinderopvang voor meer informatie

Extra diensten

Zo helpt u werk en gezin te combineren. Naast zorg voor en ontwikkelingsstimulering van uw kind, bieden wij extra diensten.
Zó veel meer gemak!

Bel mij terug

x