Kosten nanny service

De kosten van een nanny zijn afhankelijk van het aantal uur dat zij voor u werkt en voor hoeveel kinderen zij zorgt. Hieronder vindt u meer informatie. Of neem contact op met onze consulente voor een berekening voor uw specifieke situatie.

Kinderopvangtoeslag nanny service

Zo aan Huis is een geregistreerde nanny service die valt onder de regeling ‘Dienstverlening aan huis’ en ‘Wet kinderopvang’. Dat betekent dat u in aanmerking kunt komen voor een belastingteruggave in de vorm van kinderopvangtoeslag. De belastingdienst gebruikt voor zowel nanny’s als gastouderopvang het begrip ‘gastouderopvang’.

Heeft u recht op toeslag?

Om de toeslag te kunnen ontvangen moet de opvanglocatie, uw woning, in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzaal (LRKP) bij uw gemeente staan. Dit is een wettelijke verplichting die in 2010 van kracht is gegaan. De leges wordt rechtstreeks aan de gemeente betaald. De bedragen kunnen per gemeente verschillen. Wij regelen de aanmelding voor het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen en u draagt zorg voor de kosten. Wilt u weten wat uw gemeentelijke leges zijn neemt u dan contact op met de afdeling Burgerzaken van uw gemeentehuis.

Hier berekent u zelf wat u aan toeslag kunt terugkrijgen.

Wij regelen het voor u!

Zo aan Huis zorgt niet alleen voor de beste nanny, wij zorgen ook voor de administratie. Dat betekent dat wij zorgen voor de urenadministratie, de betaling aan de nanny, de evaluaties en de risico-inventarisatie ‘Veiligheid en Gezondheid’ bij u thuis. U betaalt ons hiervoor een eenmalig instaptarief van €375 en maandelijkse bureaukosten. Deze bureaukosten worden per contractperiode berekend, ook als er geen opvang plaatsvindt.

Instaptarief

Onder het instaptarief valt:

  • Het intakegesprek.
  • Het werven en selecteren van een geschikte nanny.
  • Het opstarten van een persoonlijke administratie.

Maandelijkse bureaukosten

De maandelijkse bureaukosten bestaan o.a. uit een bijdrage in:

  • Het begeleiden van Zo nanny’s en ouders.
  • Trainingen van en bijscholing aan uw nanny.
  • Het uitvoeren van de kassiersfunctie (innen van maandelijkse bijdrage voor de nanny en betaling aan de nanny).
  • Lidmaatschap van de externe klachtencommissie (sKK) en Brancheorganisatie Kinderopvang.
  • Werkzaamheden om aan alle wettelijke eisen die de kinderopvang stelt te voldoen.

Hieronder vindt u downloads van onze bureaukosten en de Algemene voorwaarden van onze gastouderopvang en nanny service.

Bureaukosten


Algemene voorwaarden

Bel mij terug

x