Zo nanny service – kwaliteit en persoonlijke aandacht

Met een Zo nanny haalt u flexibiliteit, professionaliteit en extra service in huis. Wilt u onze nanny service combineren met dagopvang bij een van onze vestigingen? Dat kan. Bij Zo is het allemaal mogelijk!

Onze nanny’s worden met de grootst mogelijk zorg geselecteerd en maandelijks gescreend door de overheid. Alle nanny’s hebben een volledige opleiding tot pedagogisch medewerker gevolgd (SPW3 of een aanverwant diploma), zijn in het bezit van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) en een Certificaat Eerste Hulp aan Kinderen.

Kwaliteitswaarborging

Om de kwaliteit van goede zorg te waarborgen scholen wij onze nanny’s regelmatig bij. Een Zo nanny is flexibel, betrouwbaar, empatisch, klantgericht en heeft ervaring. Zij werkt volgens het pedagogisch beleidsplan, dat u hier vindt. Komt zij onverhoopt toch een keer voor een (pedagogische) uitdaging te staan, dan kan ze de hulp inroepen van onze orthopedagoog. Die helpt de nanny’s, maar als dat nodig is ook ouders, met pedagogisch advies.

Onze nanny’s hebben een goede beheersing van de Nederlandse taal. Ze hebben een zeer professionele houding en respecteren uw privacy. Ook staan ze open voor andere gewoontes, culturen, levenswijzen en opvoedingsideeën.

Inzet naar uw wensen

Zo nanny’s draaien mee in uw huishouden. Dat betekent dat ze, desgewenst, licht huishoudelijk werk kunnen verrichten of voor u kunnen koken. Zij kunnen in overleg ook ’s avonds, in het weekend of tijdens vakanties werken.

Met elkaar bepalen we welke nanny het beste bij u past. U maakt persoonlijk kennis met de nanny die op basis van de intake met uw wensen overeenkomt. Blijkt in dit gesprek dat de persoonlijke klik er niet is? Geen probleem. Dan zoeken wij gewoon verder voor u. Een persoonlijke klik is tenslotte het belangrijkste!

Persoonlijke aandacht voor de ontwikkeling van uw kind

De omgeving van uw kind bestaat onder meer uit het gezin, de school en vriendjes. Een veilige en vertrouwde omgeving is de basis voor een goede ontwikkeling van uw kind.

De nanny zorgt voor warmte en geborgenheid en levert een wezenlijke bijdrage aan de ontwikkeling van uw kind. Ook geeft zij uw kind volop de gelegenheid om zich te kunnen ontplooien. Zij heeft persoonlijke aandacht voor het kind als individu. Een Zo nanny stelt zich als doel om binnen de opvang een omgeving te bieden, waarin uw kind kan opgroeien tot zelfstandig, evenwichtig mens met respect voor anderen en zichzelf.

Bel mij terug

x