Zoeken

Winnie van Brakel


Ceciliaweg 11
4697 RV Sint-Annaland

Ervaring

Als gastouder werk ik nu al bijna 8 jaar, daarvoor heb ik vanaf mijn 15/16e jaar altijd al als oppas bij verschillende mensen gewerkt. Ook heb ik altijd de kids van kennissen /vriendinnen opgevangen als noodopvang als de eigen oppas vrij of ziek was.

Gezinssituatie

Ons gezin bestaat uit 6 personen, 4 kids van 13, 15, 17 en 19 jaar oud waarvan de twee oudste door de week op kamers wonen, mijn man Gert en ikzelf.

Even voorstellen...

Hallo, ik ben Winnie. Ik woon sinds 2000 samen met man en kids in Sint-Annaland. Wij wonen net buiten het dorp in een vrijstaand huis met een grote afgeschermde tuin. Mijn man heeft een eigen biologisch glastuinbouwbedrijf dat naast ons huis ligt.

Sinds 2007 ben ik in de gastouderopvang actief. Begonnen daarmee doordat een van onze eigen personeelsleden problemen had met de opvang en haar zoontje mee naar mij toe genomen heeft. Daarvoor verzorgde ik ook al de opvang voor kennissen en vriendinnen als zij opvang nodig hadden. En nu mijn eigen kinderen groot zijn, blijf ik het erg leuk vinden om te werken en zorgen voor kids.
Ik kan ontzettend genieten van de spontaniteit en leergierigheid van mijn gastkinderen. Samen spelen, op stap gaan of gewoon wat kleine huishoudelijke taakjes doen is gewoon heel gezellig.
Op dit moment ben ik gastouder van een jongen van 9, hij is hier al vanaf zijn eerste jaar, en een meisje van bijna 4, zij is hier vanaf dat ze 3 maanden oud is. Ik kies er wel bewust voor om maar een paar kinderen op te vangen zodat ik echt de tijd heb om, zeker als ze baby zijn, er voor het kindje te zijn.

Openings-/werktijden

Alle dagen behalve de woensdag en het weekend

LRKP-nummer: 141080255

Terug naar het overzicht

Bel mij terug

x